Petrolicious - Attaining Nirvana In A CitroŽn DS
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jeff Suhy over zijn klassieke 1955 CitroŽn DS..
24 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of WRC
Dat er bij World Rally Championship meer komt kijken dan even van A naar B rijden mag duidelijk zijn. Kijk mee naar een compilatie mooie WRC momenten..
22 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
UR Gallardo Stage 3 Twin Turbo vs Bugatti Veyron
Met een Bugatti Veyron onder je kont denk je heel de wereld aan te kunnen. Maar helaas. Ook met een auto die geen miljoenen kost kan je een Veyron rijder genadeloos afslachten..
21 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Rita Hayworth's 1953 Cadillac Ghia
Petrolicious zet elke week een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol een 1953 Cadillac Ghia..
10 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ford F150 FX4 vs Truck
Als vrachtwagenchauffeur zit je nooit stil en heb je het druk zat. Maar als je dan ook nog vast komt te zitten in de sneeuw, dan is het wel zo fijn dat er mensen zijn die graag een handje helpen...
08 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari 458 Italia vs Hayabusa Turbo
Met een Ferrari 458 Italia onder je kont denk je heel de wereld aan te kunnen. Maar vergis je niet. Er is altijd baas boven baas..
08 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari vs Nissan GT-R
Met twee dikke auto's op de snelweg is een wedstrijdje al snel gemaakt. In dit geval een Ferrari 458 en een Nissan GT-R. Maar je moet je toch blijven realiseren dat je op de openbare weg rijdt. En ja, dan is een foutje al snel gemaakt..
05 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Bulletproof Mercedes-Benz 280S/8
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Bernard Bredehorn over zijn klassieke 1972 Mercedes-Benz 280S/8..
03 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tesla P85D Insane Mode Launch Reactions
Dat een Tesla P85D een rappe auto is mag duidelijk zijn. Met ruim 600pk gaat hij als een speer vooruit. De sport modus is simpelweg snel. Maar met een druk op de 'insane' knop krijg je dit soort reacties..
28 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Jensen 541 - The Right Fit
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Gianfranco Giovine over zijn klassieke 1954 Jensen 541..
27 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
2000+HP Heffner Lamborghini Gallardo Crash
Als je auto niet snel genoeg is bestaat er altijd nog de mogelijkheid om hem wat te tunen. Wat dacht je van ruim 2000pk in een Lamborghini Gallardo? Een ding is zeker, vliegen kan die, maar zwemmen helaas niet..
25 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Robert Kubica Rally Test - Flat Out
Dat oud F1 coureur Robert Kubica aardig kan sturen hoef ik niemand uit te leggen. En zoals je kan zien kan hij zelfs met een rally wagen uitstekend overweg. Ik heb nu al medelijden met de navigator..
25 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
SAPE-CARS Motorsport Street Play
Een auto tunen is best tof. Meer pk's uit een auto halen is simpelweg een uitdaging. Maar hoe test je vervolgens de auto? Een testbank is ook niet alles, en het circuit is te simpel. Juist, Sape-Cars gebruikt gewoon de openbare weg. We gaan op stap met een BMW M5, Porsche 911 en Ford Focus RS..
21 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Life With Lucy - Camaro Ownership Changes Life Path
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Adam Martin over zijn klassieke 1968 Chevrolet Camaro..
20 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lamborghini Huracan Crash M7 Motorway
Met een Lamborghini Huracan onder je kont denk je waarschijnlijk heel de wereld aan te kunnen. Met ruim 335km/h op de teller is er toch niemand die je bij kan houden op de snelweg. Maar hoe goed de auto ook is, er kan altijd wat mis gaan. Gelukkig hebben ze het beide overleefd..
19 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dorian Valenzuela over zijn klassieke 1970 Alfa Romeo Giulia..
13 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari 360 Driving Crash Ay Zolder.. Sorry!
Vrij rijden met een Ferrari lijkt de droom van elke man. Maar zelfs op een circuit, met een instructeur naast je, kan het wel eens mis gaan. Deze coureur blijft in ieder geval wel erg beleefd als het fout gaat..
09 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tesla S P85D vs Lamborghini Aventador
Met een Lamborghini Aventador onder je kont denk je zo goed als alle wagens achter je te kunnen laten tijdens een stoplicht sprintje. Maar is dat ook zo? Laten we eens een wedstrijdje aangaan met een Tesla S P85D..
08 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2014 Best Super Slow Motion Action
Het 2014 MotoGP seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Maar vandaag kijken we terug op een snel seizoen, maar dan wel in super slow motion..
08 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Porsche 918 Spyder Assembly Line
De Porsche 918 Spyder is het laatste paradepaardje uit de stallen van de Duitse autofabrikant. Maar hoe wordt zo'n bolide nou gefabriceerd? We nemen een kijkje in de keuken..
07 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties