Audi RS6 316km/h
We hebben allemaal wel eens haast, en dan trap je het gaspedaal toch iets dieper in dan normaal. Maar in een tunnel waar je 70, 100 of hooguit 120 mag gaat deze RS6 rijder dik over de grens van zijn rijbewijs. Wat een speelgoed..
22 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Toyota Sports 800 Is The Forefather of Fun
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Scott Sylvester over zijn klassieke Toyota Sports 800..
18 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Suzuki GSXR Wheelie And Busted By A Cop On A Horse In London
Met een leuke motor onder je kont is het logisch dat je wel eens het gas vol opentrekt. Maar in hartje Londen is dat niet zo'n strak plan. Gelukkig kan je dan nog wel een aardige agent te paard treffen..
17 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorcycle Insane Burnout
Met de juiste motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Maar om het onderweg te doen?..
15 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hot Lap Around Fiorano With Kimi Raikkonen In A Ferrari F12
Een rondje over Fiorano rijden is tof. Maar als je naast ijskoning Kimi Raikkonen mag zitten in een Ferrari F12 Berlinetta met 730pk dan is pas echt feest..
15 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
StuntFreaksTeam - Streetbike Off-Road Getaway
We gaan vandaag voor een potje paintball capture the flag, maar dan wel op de StuntFreaks manier. Gewoon met de motor..
13 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Road Rage.. (7)
Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Het hele verhaal weten we niet, maar één ding is zeker. Op een motor ben je erg kwetsbaar..
12 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
UTVUnderground - RJ Anderson ZP1K2
Helemaal geweldig toch zo'n 'Jeep' die niet kapot te krijgen is. Of het nou door de bagger is of over het meest woeste terrein, de XP1K2 is simpelweg het ultieme speelgoed. Off-road kampioen RJ Anderson laat het ons zien..
11 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - These Datsun 240Z's Are Animals To Drive
Petrolicious zet elke week een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Datsun 240Z..
11 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Max Verstappen Amazing Drift Rescue Interlagos 2014
Dat de 17 jarige Max Verstappen aardig overweg kan met zijn F1 Torro Rosso mag duidelijk zijn. Want zeg zelf, dit is gewoon knap..
09 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
SEMA - Jeep Wrangler vs Ferrari 458 Italia Liberty Walk
Op het SEMA autofeestje in Las Vegas zijn de meest dure en exclusieve auto's te bezichtigen. Zo ook een aantal bolides van 'Liberty Walk'. Alleen is één wagen van hun, een Ferrari 458 Italia, er nu iets minder aan toe..
08 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
1200hp Porsche vs Bikers..
Met een auto is het bijna onmogelijk om van een motor te winnen. Het pk en gewicht verschil is gewoon in het voordeel van een motor. Maar wat als we een Porsche met 1200pk loslaten? Dan krijg je dit..
05 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
GoPro: The Streets Of Japan
Dat je met een GoPro camera super scherpe beelden kunt schieten is inmiddels wel duidelijk. Sterker nog, met de nieuwste versie is een resolutie van 4K zelfs mogelijk. We gaan op stap naar Japan voor een avondje autoplezier..
05 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Traumatic Bond With A Lamborghini Urraco
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Gene Ondrusek over zijn klassieke 1975 Lamborghini Urraco..
04 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Revving Lamborghini Aventador Catches Fire In London
Mocht je een supercar willen spotten, dan is Londen de perfecte plek om er één of meerdere te vinden. En de eigenaren laten maar al te graag horen wat voor geluid hun monster op wielen produceert. Alleen gaat dat niet altijd volgens plan..
03 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rally Crash Galore (9)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
02 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Outlaw Supra New Import World Record 6.05@ 387km/h
Een Toyota Supra mag dan wel een gedateerde auto zijn, maar snel is hij wel. Sterker nog, deze Outlaw Supra gaat in 6 seconden naar de 387km/h. Waanzin..
29 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - This Outlaw Porsche 356 Is A Family Tradition
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Porsche 356 Outlaw..
28 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Back Up!...
Niemand staat voor zijn plezier in de file. Maar om simpelweg, tegen het verkeer in, er langs te rijden is ook niet alles. Voor je het weet sta je weer achteraan in de rij..
26 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties