Petrolicious - 1964 Chevrolet Impalas Are A Lifelong Obsession
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Don Rogers over zijn passie voor de 1964 Chevrolet Impala..
30 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring VW Golf R32 Mk4 Crash
Een rondje Nürburgring is ideaal als je even wil kijken wat je auto in huis heeft. Tof natuurlijk, maar dat je auto aan het einde van de rit weer heelhuids op de parkeerplaats staat is geen garantie. Daar kan deze Golf R32 eigenaar inmiddels over meepraten..
28 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Niklas Ajo's Superstar Save - MotoGP 2015
Rondjes rijden met een motor is eigenlijk kinderspel, maar op het circuit tijdens de MotoGP moet je over heel wat skills beschikken om heelhuids over de eindstreep te rijden. Niklas Ajo (Moto3 rijder) bewijst dat maar weer..
27 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Underground Racing Twin Turbo X Version Lamborghini Huracán
Dat Underground Racing heel wat meer pk's uit een snelle bolide kan krijgen weten we inmiddels. De 1000+ of 1500pk sterke Lamborghini Gallardo's zijn onderhand niet meer te tellen. Maar... een UGR Lamborghini Huracán hebben we nog niet eerder gezien. De officiële spec's zijn nog onbekend, maar Justin Herricks (oud eigenaar van een UGR Gallardo Superleggera) laat wel doorschemeren dat zijn LP610-4 Huracán nu meer heeft dan 2000pk. En dat is duidelijk te zien. Wat een speelgoed..
25 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing In Slow Motion - Isle Of Man TT 2015
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Maar zelfs in slow motion is het gewoon mooi om te zien..
24 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Comparing Pitstops Across Motorsports
Dat een pitstop snel en efficiënt moet verlopen mag duidelijk zijn. Bij de Formule 1 is het in enkele seconden gedaan. Maar hoe gaat het bij andere races in zijn werk? Kijk mee..
22 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koenigsegg One:1 vs 0-300-0 Km/h
Supercar fabrikanten zijn dol op testjes. Want ze moeten toch kunnen aantonen hoe snel hun paradepaardje is. En een ding is zeker. De Koenigsegg One:1 is bizar snel..
21 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drifting With A Lamborghini Countach
De Lamborghini Countach is een unieke auto. Zeer zeldzaam en wat er nog van over is staat nu ergens stof te vangen in een privé garage. Maar er zijn ook mensen die er mee durven te rijden waar hij voor gemaakt is. Zoals deze Japanner..
19 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Art Of Le Mans 2015
Inmiddels is de 83ste 24 uur van Le Mans weer voorbij. Maar voor de liefhebbers onder ons kijken we graag nog een keertje terug. Zie hier The Art of Le Mans 2015..
18 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Mercedes Benz 280SL
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Daniel Monti over zijn Mercedes Benz 280SL..
17 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (95)
Als je de sleutels van een Ferrari 430 F1 in je handen krijgt denk je maar aan één ding, en dat is gas geven! Best tof natuurlijk maar op de openbare weg rijden ook mensen die zich wèl aan de snelheid houden. En dan wordt het wel eens erg krap allemaal. Tijd voor een schone onderbroek knul?..
16 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Crashes From Red Bull Hare Scramble 2015
Een van de meest zware enduro races is zonder twijfel Red Bull's Hare Scramble. Voor je het weet lig je languit op je plaat..
16 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Hare Scramble 2015 - Epic Enduro Battle
Als er één zware off-road motorrace is dan is het wel de Hare Scramble van onze vrienden Red Bull. Je moet echt tot het uiterste gaan om daar als eerste over de eindstreep te komen. Zie hier een korte impressie..
10 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Land Rover Defender - Freedom On Four Wheels
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Sean Reagan over zijn passie voor de Land Rover Defender..
09 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tug Of War - Mitsubishi Delica vs BMW F10
Mocht je willen weten wie nou de sterkste auto onder zijn kont heeft, dan kun je daar onderling best een wedstrijdje van maken. Ouderwets 'touwtrekken', maar dan net even anders..
07 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Shmee Special - Gumball 3000 2015 Movie
Het ultieme autofeestje is inmiddels achter de rug. De Gumball 3000 rally ging dit jaar van Stockholm richting Las Vegas. Voor de liefhebbers hierbij de rally samengevat door Gumballer Shmee150..
07 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Camaro Show Off Fail
Met genoeg pk's onder de kap kan je zelfs met een oude Camaro nog heel wat rubber verspillen. Maar dan moet je wel een beetje kunnen sturen..
03 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Bugatti's Glorious Past Is Alive At Garage Novo
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jean Novo over zijn passie voor Bugatti..
02 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jos & Max Verstappen Spa-Francorchamps
Max Verstappen is een jongen die aardig kan rijden. Alleen heeft zijn vader Jos er nog altijd een beetje moeite mee om naast hem in de auto te zitten. Zo ook op het circuit van Spa-Francorchamps..
31 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top 5 Nürburgring Mistakes (Why and How to Avoid)
Wie wel eens een rondje heeft gereden op de Nürburgring weet dat het een circuit is vol verrassingen. Hier alvast vijf tips om de volgende keer de ergste fouten voor voorkomen..
30 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties