Fastest BMW in Germany BMW E30 3.6L Turbo 1050HP
Mocht er ooit een blauwe BMW E30 naast je komen staan bij het verkeerslicht. Denk dan niet dat je een sprintje gaat winnen. Deze versie heeft een kleine 1050pk onder de kap en ja, dat gaat als de brandweer..
03 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Consani Crash At ERC Rally Zlin
Dat het wel eens fout gaat tijdens een rally mag duidelijk zijn. Maar soms gaat het net wat harder dan we gewend zijn. En dan heb ik het over Consani die tijdens de ERC rally in Zlin even in de fout ging..
02 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicous - Living The 86 Life
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Antonio Alvendia over zijn passie voor de Toyota AE86..
25 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
The 24 Hours Of LeMons - Halloween Meets Gasoline
Nee je leest het niet verkeerd, er staat echt LeMons. We hebben het hier niet over recente perfecte racewagens, maar een soort van Halloween optocht met een racekarakter. Zoals de 'coureurs' het zelf noemen: Halloween meets Gasoline. Zie hier een impressie van The 24 Hours Of LeMons..
23 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Frank Kelly - Fast, Sideways And Mental
Het valt niet mee om met een oude Ford Escort aan een rally mee te doen. Althans, Frank Kelly heeft daar totaal geen moeite mee. Sterker nog, die man gaat als een malle..
21 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nordschleife Renault RS Crash Complilation
We zagen pas geleden nog heel wat BMW's de fout in gaan op de Nürburgring Nordschleife. Vandaag zijn de Fransen aan de beurt..
18 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Guy Martin Crash UlsterGP 2015
Als er iemand motor kan rijden dan is het Guy Martin wel. Die man is geboren met wielen onder zijn kont. Maar ook bij Martin gaat het wel eens mis. Zo ook bij de laatste Ulster GP. Hij loopt inmiddels weer rond..
16 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Burnouts Stunts And Shit
De titel dekt de lading perfect. Kort en bondig. Enjoy!..
15 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Dodge Viper SRT10 Crash
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen wel blijven oppassen. Want voor je het weet gaat het fout..
11 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Lamborghini Miura Is Still Untamed
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dennis Varni over zijn klassieke 1970 Lamborghini Miura..
11 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mercedes E55 AMG vs Yamaha R6
We weten het allemaal, een auto wint het bijna nooit van een motor. Maar ze kunnen het natuurlijk altijd proberen...
09 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (101) - Lucky Bikers Compilation
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze jongens even een schone onderbroek..
07 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorcycle Crash & Fail Compilation Nordschleife Nürburgring
Een dagje met je auto of motor tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen wel blijven oppassen. Want voor je het weet gaat het fout..
06 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Porsche 964 - The Growler
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Alexander Bermudez over zijn 1990 Porsche 964 Carrera RS, The Growler..
04 Aug '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Toxa Avdeyev - Father & Son Drift
Het is toch geweldig als je je hobby kunt delen met je zoon? In dit geval is het ventje pas vijf jaar. Maar driften met zijn pa is zijn lust en leven...
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - One Man's Alpine Awakening
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jürgen Clauss over zijn passie voor de klassieke Renault Alpine A110..
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife BMW Crash Compilation 2012-2015
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
28 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorcycle Limbo
Wellicht heb je het wel eens gedaan. Met een behoorlijk slop op tijdens je vakantie limbo dansen. Best grappig natuurlijk. Maar met een motor is dat een stuk leuker. Alan Birtwistle doet het even voor..
24 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Land
Op het Goodwood festival zie je de meest exotische, extreme en tevens klassieke auto's. Zo ook deze 200pk sterke Darracq uit 1905. Deze auto kreeg in 1906 de naam 'King of Speed' door zijn extreme topsnelheid van een kleine 196km/h. Een heus record toen voor snelste auto op de weg. En hij gaat nog steeds als een malle...
23 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari 458 vs Oldskool VW Passat
Met een Ferrari 458 onder je kont kan je best naar een automeeting toe. En sterker nog, een wedstrijdje is helemaal tof. Even laten zien wie de baas is. Helaas pik! Vandaag de dag weet je het gewoon niet meer. Je kan met een Audi RS6 rijden en dan nog kan het gebeuren dat een Golfje bij een groen verkeerslicht zijn achterlichten laat zien...
21 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties