Tesla P85D Insane Mode Launch Reactions
Dat een Tesla P85D een rappe auto is mag duidelijk zijn. Met ruim 600pk gaat hij als een speer vooruit. De sport modus is simpelweg snel. Maar met een druk op de 'insane' knop krijg je dit soort reacties..
28 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Jensen 541 - The Right Fit
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Gianfranco Giovine over zijn klassieke 1954 Jensen 541..
27 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
2000+HP Heffner Lamborghini Gallardo Crash
Als je auto niet snel genoeg is bestaat er altijd nog de mogelijkheid om hem wat te tunen. Wat dacht je van ruim 2000pk in een Lamborghini Gallardo? Een ding is zeker, vliegen kan die, maar zwemmen helaas niet..
25 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Robert Kubica Rally Test - Flat Out
Dat oud F1 coureur Robert Kubica aardig kan sturen hoef ik niemand uit te leggen. En zoals je kan zien kan hij zelfs met een rally wagen uitstekend overweg. Ik heb nu al medelijden met de navigator..
25 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
SAPE-CARS Motorsport Street Play
Een auto tunen is best tof. Meer pk's uit een auto halen is simpelweg een uitdaging. Maar hoe test je vervolgens de auto? Een testbank is ook niet alles, en het circuit is te simpel. Juist, Sape-Cars gebruikt gewoon de openbare weg. We gaan op stap met een BMW M5, Porsche 911 en Ford Focus RS..
21 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Life With Lucy - Camaro Ownership Changes Life Path
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Adam Martin over zijn klassieke 1968 Chevrolet Camaro..
20 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lamborghini Huracan Crash M7 Motorway
Met een Lamborghini Huracan onder je kont denk je waarschijnlijk heel de wereld aan te kunnen. Met ruim 335km/h op de teller is er toch niemand die je bij kan houden op de snelweg. Maar hoe goed de auto ook is, er kan altijd wat mis gaan. Gelukkig hebben ze het beide overleefd..
19 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dorian Valenzuela over zijn klassieke 1970 Alfa Romeo Giulia..
13 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari 360 Driving Crash Ay Zolder.. Sorry!
Vrij rijden met een Ferrari lijkt de droom van elke man. Maar zelfs op een circuit, met een instructeur naast je, kan het wel eens mis gaan. Deze coureur blijft in ieder geval wel erg beleefd als het fout gaat..
09 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tesla S P85D vs Lamborghini Aventador
Met een Lamborghini Aventador onder je kont denk je zo goed als alle wagens achter je te kunnen laten tijdens een stoplicht sprintje. Maar is dat ook zo? Laten we eens een wedstrijdje aangaan met een Tesla S P85D..
08 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2014 Best Super Slow Motion Action
Het 2014 MotoGP seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Maar vandaag kijken we terug op een snel seizoen, maar dan wel in super slow motion..
08 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Porsche 918 Spyder Assembly Line
De Porsche 918 Spyder is het laatste paradepaardje uit de stallen van de Duitse autofabrikant. Maar hoe wordt zo'n bolide nou gefabriceerd? We nemen een kijkje in de keuken..
07 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Family Of Fives
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het de familie Caccavo met hun liefde voor de BMW E28 5-serie..
06 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Art Of F1 2014 - Season Review
Het duurt nog even voor het nieuwe F1 seizoen weer van start gaat. Maar gelukkig kunnen we nog even terugkijken op het afgelopen jaar..
05 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW M4 Crash @ Cars & Coffee Blackhawk 2015
De Cars & Coffee meetings zijn altijd leuk om te bezoeken. Naast de 'standaard' sportwagens zijn er de meest dure, exclusieve en snelle bolides te bewonderen. Maar het is vooral leuk als de eigenaren weer op huis aan gaan. Want dan worden ze soms een beetje overmoedig..
05 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Restricted Area - Motorcycle Drifting
Driften met een auto is best te doen, maar met een motor is een ander verhaal. Toch hebben deze drie motormuizen het aardig onder de knie..
04 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Monster Drift - Vaughn Gittin Jr's 2014 World Tour Of Fun And Winning!
Als er één man is die liever zijwaarts over een circuit gaat dan rechtdoor dan is het Monster's driftgigant Vaughn Gittin Jr wel. Ook 2014 was voor hem een zeer succesvol jaar..
03 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2014 Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de hardste crashes van de 2014 MotoGP..
31 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorhead Hill Climb By Recaro
De heren van het 'autoclubje' Motorhead organiseren regelmatig de leukste uitjes. Zo ook dit hill climb event op Mazda Turnpike op de Hakone berg in Japan. Doe mij de GT-R maar!
30 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stig's Vacation - Top Gear Series 22 Teaser
Als er een tv programma is waar autoliefhebbers elke jaar weer klaar voor zitten dan is het Top Gear wel. Ook in 2015 zullen ze ons weer vermaken. De Stig zit er in ieder geval al klaar voor..
28 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties