The Epic Driftmob feat. BMW M235i
De nieuwe BMW 235i is een beetje een wolf in schaapskleren. Met een simpele druk op het gaspedaal (met alle hulpmiddelen uit) is het een heus driftbommetje. En daar kan je best een toffe commercial mee maken zoals we van ze gewend zijn..
30 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Fail Action Compilation
Naast officiële racewedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die strak asfalt, gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Porsche vs Deer
Ze zeggen we eens dat als je hard wilt rijden je een circuit op moet zoeken. Want dat is veiliger dan de openbare weg. Maar ook op een circuit is het niet geheel risico vrij..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jackson 'Jacko' Strong Zwarte Cross Record Jump
Jackson 'Jacko' Strong is geen onbekende voor ons. We hebben de beste man tijdens de Red Bull X-Fighters zelfs even gesproken. Eén ding is zeker. Een beetje gek is hij wel, maar dan op een goede manier. Want anders maak je geen giant back flip van ruim 44 meter tijdens de Zwarte Cross. Wat tevens een nieuw record is!..
27 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
No Skills - Ford Mustang Meeting
Mocht je ooit de kans krijgen om in Amerika een echte Ford Mustang meeting mee te maken, pas dan een beetje op. Niet elke 'coureur' weet met pk's om te gaan..
24 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nordschleife Subaru Impreza Lucky Driver
Wil je even je auto uitlaten, dan is de Nürburgring Nordschleife een perfect stukje asfalt. Maar iedereen weet dat een Subaru WRX gemaakt is voor rally's. En dus liever het gras en modder opzoekt..
23 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
First Ever Floating Freestyle Motocross Course - Red Bull X-Fighters Munich 2014
Ook dit jaar is Red Bull weer druk bezig met het extreme X-Fighters motorcross event. Maar wat ze in Duitsland hebben laten zien is echt te waanzinnig voor woorden. Niet alleen de rijders hadden weer nieuwe trucs, maar zelfs het drijvende freestyle circuit was awesome. Hier de beelden..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rally Crash Galore (8)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The First Seat
Ook vandaag zetten we samen met Petrolicious auto's en hun trotse eigenaars in de spotlights. Zie hier het verhaal van Paul en Ron Cressey..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (74)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze motormuis over meepraten..
21 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ken Block - Boobkhana! Part 1
Drift pro Ken Block heeft ons al heel wat moois laten zien. Maar na Gymkhana is het tijd voor wat anders. Wat dacht je van Boobkhana? Geweldig idee, maar helaas voor ons ietwat gecensureerd..
19 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sidecar Roundabout
In je uppie op een motor rijden is met dit weer gewoon een genot. Maar met een zijspan heb je sowieso altijd een maatje bij je. Alleen die rotondes blijven een vak apart..
18 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW Drift Master..
Ik wil niet zeggen dat het puur BMW rijders zijn die wel eens rare fratsen uithalen. Vlak de Audi en VW rijders ook niet uit. Maar je mag denken dat je een driftexpert bent, de realiteit is vaak anders..
18 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crazy On Board Sidecars - Southern 100 - Isle Of Man
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Vandaag gaan we met de zijspan de weg op. En dat is nog best werken voor de man in het bakkie..
17 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stepdad Porsche 914 Surprise
Elke autofan heeft wel gevoel voor één auto. De één gaat voor een gloednieuw model, en een ander kiest liever een klassieker met stijl. Dave kocht jaren terug zijn passie, een Porsche 914. Helaas is er van restaureren weinig gekomen want zijn bruiloft vond hij belangrijker. Maar, zijn stiefdochter heeft na jaren een verrassing voor hem..
15 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Ferrari 330 P4 Is One Sexy Beast
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto, en wat wat voor een. Een 1967 Ferrari 330 P4..
15 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Buy My Holden Barina
Om je auto te verkopen kan je hem simpelweg op het internet slingeren met een paar foto's en wachten tot een liefhebber contact opneemt. Maar je kan het ook anders aanpakken..
14 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2014 Sachsenring - Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de race op de Duitse Sachsenring..
14 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari California Crash Test Drive
Mocht je op zoek zijn naar een schitterende Ferrari California, dan is Maranello, Ferrari's thuis, de plek voor een proefrit om er achter te komen of het dé auto voor je is of niet. In dit geval blijkbaar niet. Toch maar een Ford Focus knul?..
13 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Parking Disaster, Or Not..
Een auto parkeren is een vak apart. Maar als je even weg bent geweest en er staat een andere auto naast je, dan is het wegrijden soms nog een groter probleem. Maar deze man (nee, geen vrouw) heeft daar wel een passende oplossing voor..
12 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties