The Renovo Coupe
Vandaag de dag zie je steeds meer elektrische wagens op de weg komen. Elk merk timmert goed aan de weg om daar zijn steentje aan bij te dragen. Zo ook het Amerikaanse Renovo. Zoals we van de Amerikanen gewend zijn een auto met ballen in een retro outfit. Gaat dit een succes worden?..
19 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
StuntFreaks - Suzuki GSX-R 1000 On Dirt
Een racefiets koop je voor asfalt en een mountainbike voor off-road pret. Ieder zo zijn ding. Maar wil dat zeggen dat je met een motor als een Suzuki GSX-R 1000 alleen maar op asfalt kan rijden? Dacht het niet!..
14 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Instant Karma..
Als het verkeerslicht al even op oranje staat moet je simpelweg stoppen. Als er dan ook nog een jonge knaap even snel wil oversteken dan moet je niet moeilijk doen. Maar goed, daar kom je zelf wel achter..
13 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Garage Tours With Chris Fosberg - Classic NASCAR Restorations
Er zijn heel veel mensen die dol zijn met een nieuwe auto. Maar laten we de klassiekers niet vergeten. In dit geval de classic NASCAR racemonsters. Tim Richmond en Dale Earnhardt restaureren deze zeldzame wagens en zijn daar zonder twijfel de juiste mensen voor. We nemen een kijkje in hun garage..
12 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2014 Indianapolis - Slow Motion & Crashes
Het MotoGP seizoen is in volle gang. De laatste race was die van Indianapolis, en dat zorgt altijd voor mooie beelden. Zie hier de mooiste slow motion beelden en tevens de crashes..
11 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gumball 3000 Road Movie 2014 presented by Betsafe
De Gumball Rally 2014 hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Toch kijken we nog ťťn keertje terug op het ultieme autofeestje. Zie hier de Road Movie van team Betsafe..
09 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pickup Parking Solution
Met een behoorlijke pickup onder je kont is het soms lastig parkeren. Maar als de plekken zeer ruim zijn en een idioot staat nog half op jouw plek dan kan je twee dingen doen. Krap parkeren, of het jezelf makkelijk maken. De keuze is simpel..
06 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Epic Driftmob feat. BMW M235i
De nieuwe BMW 235i is een beetje een wolf in schaapskleren. Met een simpele druk op het gaspedaal (met alle hulpmiddelen uit) is het een heus driftbommetje. En daar kan je best een toffe commercial mee maken zoals we van ze gewend zijn..
30 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Fail Action Compilation
Naast officiŽle racewedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die strak asfalt, gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Porsche vs Deer
Ze zeggen we eens dat als je hard wilt rijden je een circuit op moet zoeken. Want dat is veiliger dan de openbare weg. Maar ook op een circuit is het niet geheel risico vrij..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jackson 'Jacko' Strong Zwarte Cross Record Jump
Jackson 'Jacko' Strong is geen onbekende voor ons. We hebben de beste man tijdens de Red Bull X-Fighters zelfs even gesproken. Eťn ding is zeker. Een beetje gek is hij wel, maar dan op een goede manier. Want anders maak je geen giant back flip van ruim 44 meter tijdens de Zwarte Cross. Wat tevens een nieuw record is!..
27 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
No Skills - Ford Mustang Meeting
Mocht je ooit de kans krijgen om in Amerika een echte Ford Mustang meeting mee te maken, pas dan een beetje op. Niet elke 'coureur' weet met pk's om te gaan..
24 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nordschleife Subaru Impreza Lucky Driver
Wil je even je auto uitlaten, dan is de NŁrburgring Nordschleife een perfect stukje asfalt. Maar iedereen weet dat een Subaru WRX gemaakt is voor rally's. En dus liever het gras en modder opzoekt..
23 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
First Ever Floating Freestyle Motocross Course - Red Bull X-Fighters Munich 2014
Ook dit jaar is Red Bull weer druk bezig met het extreme X-Fighters motorcross event. Maar wat ze in Duitsland hebben laten zien is echt te waanzinnig voor woorden. Niet alleen de rijders hadden weer nieuwe trucs, maar zelfs het drijvende freestyle circuit was awesome. Hier de beelden..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rally Crash Galore (8)
Naast officiŽle rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The First Seat
Ook vandaag zetten we samen met Petrolicious auto's en hun trotse eigenaars in de spotlights. Zie hier het verhaal van Paul en Ron Cressey..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (74)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze motormuis over meepraten..
21 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ken Block - Boobkhana! Part 1
Drift pro Ken Block heeft ons al heel wat moois laten zien. Maar na Gymkhana is het tijd voor wat anders. Wat dacht je van Boobkhana? Geweldig idee, maar helaas voor ons ietwat gecensureerd..
19 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sidecar Roundabout
In je uppie op een motor rijden is met dit weer gewoon een genot. Maar met een zijspan heb je sowieso altijd een maatje bij je. Alleen die rotondes blijven een vak apart..
18 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW Drift Master..
Ik wil niet zeggen dat het puur BMW rijders zijn die wel eens rare fratsen uithalen. Vlak de Audi en VW rijders ook niet uit. Maar je mag denken dat je een driftexpert bent, de realiteit is vaak anders..
18 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties