Parking Fail Compilation
Dat heel wat mensen niet kunnen rijden weten we ondertussen. Zelfs parkeren is voor een aantal 'coureurs' gewoon niet te doen..
15 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
E92 BMW M3 - Rainbow Drift
Op een rotonde even wat rubber verspillen is met een BMW M3 onder je kont totaal geen probleem. Maar als dan oom agent roet in het eten wil gooien moet je toch wat verzinnen om niet gepakt te worden..
13 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2014 Season Recap
Het 2014 Red Bull X-Fighters evenement zit er inmiddels weer op. Tijd voor een korte samenvatting..
13 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Mini Has Rockstar Status
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Sumner Norman over zijn passie: De 1971 Mini Cooper..
09 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari 550 Barchetta Wipeout
Met een Ferrari onder je kont wil je wel eens de stoere jongen uithangen en mensen laten zien hoe goed je kunt sturen. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
08 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Car Security
In sommige landen ben je voor je het weet je auto kwijt. Dan kan je wel een goed autoalarm laten installeren, maar dat heeft vaak maar weinig zin. Tijd voor een andere oplossing..
07 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best of Drift, Stunt, Freestyle Motocross & Girls
Een dagje circuit voor een lading auto- en motorgeweld is altijd leuk. We schakelen over naar de TCS Racing Track in Zwitserland voor een dosis mannen actie..
06 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
David's Story - Road Safety Campaign
Dat menig auto- en motorrijder het gas wel eens goed opentrekt is geen verrassing. Maar op een motor ben je erg kwetsbaar. David Holmes kan dit ongeval helaas niet navertellen. Maar zijn moeder Brenda wil graag nog even duidelijk maken dat hard rijden voor veel ellende en verdriet kan zorgen..
05 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fastest Audi RS7 In The World by APR
Dat de jongens van Dragtimes beschikken over erg mooi speelgoed hebben we al meerdere keren laten zien. Vandaag gaan we de strijd aan met een APR Audi RS7 met zo'n 750pk. We zetten daar tegenover: Een BMW M3 (820pk), een Mercedes CLS 63 AMG (840pk), en een Porsche 911 Turbo (620pk). Wie gaat het winnen?..
03 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ken Block Nagoya Experience With D1
Dat Gymkhana pro en rallycoureur Ken Block behoorlijk kan sturen weten we inmiddels. Maar wat als hij het op moet nemen tegen een D1 drift kampioen? Let the best man win!
03 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Holden Torana Burnout On A Hoist
Voor heel veel mensen is sleutelen aan hun auto een geweldige hobby. Maar als je elke keer weer de brug op en af moet om een proefritje te maken dan kost dat wat tijd. Dus waarom niet gewoon je auto testen op de brug zelf ? Biertje erbij en gaan!..
02 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Land Rover Series III Is Equipped For Adventure
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Pawel Litwinski en zijn klassieke 1973 Land Rover Series III..
02 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Slippery Nordschleife Crash Fail Drift Compilation August 2014
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Althans, je moet alleen niet overmoedig worden na een behoorlijke regenbui..
01 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ulster Grand Prix 2014 Highlights
De Isle of Man TT kennen we allemaal wel. Maar er zijn natuurlijk meer motorraces. Wat dacht je van de Ulster Grand Prix. Eerste klas gekkenwerk maar o zo tof. Zie hier een korte compilatie hoogtepunten van de Ulster Grand Prix 2014 gehouden van 11 tot 16 augustus..
30 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cop Rear Ends Motorbike
Wie in het bezit is van een rijbewijs, of gewoon een dosis gezond verstand, weet dat je in het verkeer afstand moet houden. Deze motormuis wil netjes iemand in laten voegen, maar oom agent zag dat blijkbaar even over het hoofd. Wie is er fout? Roept u maar!
29 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Subaru Impreza Rally Crash & Go
Tijdens een rallywedstrijd kan het wel eens fout gaan. Je auto in puin en vaak is het dan over en uit. Maar Patrick Richard en Alan Ockwell denken daar heel anders over. Stel bazen zijn het!
26 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nurburgring Subaru's STi Close Call
Even op de Nürburgring kijken wat je Subaru Impreza in huis heeft is simpelweg tof. Doe dat met nog twee maten en het feest kan beginnen. Maar in dit geval ging het ook maar net goed..


Beelden van de andere twee auto's vind je hier en hier!..
25 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
970HP Ford Mustang Busted Street Racing At 140MPH / 225KM/h
In Amerika hoef je niet al te gek te doen en je hebt een enkeltje politiebureau in je zak. Maar er zijn uitzonderingen. Waar menig agent iemand een bekeuring geeft voor 15 mijl te hard, zijn er ook agenten die wat makkelijker zijn. Daar kan deze straatracer nu over meepraten..
23 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW M Initiation, BMW M4, M Power, Drifting
Neem 52 BMW M wagens van echte BMW fans, maak daar één epic parcours van en ga daar even los met de nieuwe BMW M4. Mag ik ook een keertje?..
23 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Ultimate Exhaust..
Weet je nog, vroeger moest er op je brommer een sportuitlaat. Want dan ging het monster toch twee twee kilometer sneller en de wijk lag wakker als je thuis kwam. Maar geloof me, de tijd is niet echt veel veranderd..
21 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties