First Ever Floating Freestyle Motocross Course - Red Bull X-Fighters Munich 2014
Ook dit jaar is Red Bull weer druk bezig met het extreme X-Fighters motorcross event. Maar wat ze in Duitsland hebben laten zien is echt te waanzinnig voor woorden. Niet alleen de rijders hadden weer nieuwe trucs, maar zelfs het drijvende freestyle circuit was awesome. Hier de beelden..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rally Crash Galore (8)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Check De Sextape van Cameron Diaz!
Jezelf filmen tijdens de daad kan erg opwindend zijn. Maar dan moet je wel goed opletten wat je achteraf met het filmpje doet. Voor je het weet komt hij in verkeerde handen. Daar weet de sexy Cameron Diaz nu alles van..
 
Petrolicious - The First Seat
Ook vandaag zetten we samen met Petrolicious auto's en hun trotse eigenaars in de spotlights. Zie hier het verhaal van Paul en Ron Cressey..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (74)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze motormuis over meepraten..
21 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ken Block - Boobkhana! Part 1
Drift pro Ken Block heeft ons al heel wat moois laten zien. Maar na Gymkhana is het tijd voor wat anders. Wat dacht je van Boobkhana? Geweldig idee, maar helaas voor ons ietwat gecensureerd..
19 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sidecar Roundabout
In je uppie op een motor rijden is met dit weer gewoon een genot. Maar met een zijspan heb je sowieso altijd een maatje bij je. Alleen die rotondes blijven een vak apart..
18 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW Drift Master..
Ik wil niet zeggen dat het puur BMW rijders zijn die wel eens rare fratsen uithalen. Vlak de Audi en VW rijders ook niet uit. Maar je mag denken dat je een driftexpert bent, de realiteit is vaak anders..
18 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crazy On Board Sidecars - Southern 100 - Isle Of Man
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Vandaag gaan we met de zijspan de weg op. En dat is nog best werken voor de man in het bakkie..
17 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stepdad Porsche 914 Surprise
Elke autofan heeft wel gevoel voor één auto. De één gaat voor een gloednieuw model, en een ander kiest liever een klassieker met stijl. Dave kocht jaren terug zijn passie, een Porsche 914. Helaas is er van restaureren weinig gekomen want zijn bruiloft vond hij belangrijker. Maar, zijn stiefdochter heeft na jaren een verrassing voor hem..
15 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Ferrari 330 P4 Is One Sexy Beast
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto, en wat wat voor een. Een 1967 Ferrari 330 P4..
15 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Buy My Holden Barina
Om je auto te verkopen kan je hem simpelweg op het internet slingeren met een paar foto's en wachten tot een liefhebber contact opneemt. Maar je kan het ook anders aanpakken..
14 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2014 Sachsenring - Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de race op de Duitse Sachsenring..
14 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari California Crash Test Drive
Mocht je op zoek zijn naar een schitterende Ferrari California, dan is Maranello, Ferrari's thuis, de plek voor een proefrit om er achter te komen of het dé auto voor je is of niet. In dit geval blijkbaar niet. Toch maar een Ford Focus knul?..
13 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Parking Disaster, Or Not..
Een auto parkeren is een vak apart. Maar als je even weg bent geweest en er staat een andere auto naast je, dan is het wegrijden soms nog een groter probleem. Maar deze man (nee, geen vrouw) heeft daar wel een passende oplossing voor..
12 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lamborghini Gallardo Spyder Valet Parking Crash
Met een Lamborghini Gallardo Spyder onder je kont mag je niet klagen. Sterker nog, die parkeer je niet eens zelf, dat laat je doen. Maar denk wel even twee keer na voor je de sleutel aan het valet parking team van hotel Le Meridian in New Delhi geeft. Hij kan er wel eens een stuk kleiner van worden..

Pics: hier, hier en hier..
11 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Subaru Impreza WRX STI vs Mud Pit
Tijdens automeetings weten ze altijd wel iets nieuws te verzinnen. Wat dacht van een reuze modderpoel? Daar ga je dan met je Subaru Impreza WRX STI. Ik zeg WIN!
08 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW M4 - Ultimate Racetrack
Bij een nieuw speeltje hoort een nieuw promotiefilmpje. BMW weet hoe je dat aanpakt. We gaan los met de nieuwe M4..
08 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1951 Chrysler New Yorker Rally Car
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Jake Auerbach en zijn klassieke 1951 Chrysler New Yorker rally wagen..
08 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Streetgasm 2000
Ben jij een echte autofan, en ben je niet vies van exclusieve uitstapjes. Dan is het Streetgasm2000 event wellicht wat voor jou. In 7 dagen 2000 mijl door Europa toeren en genieten van de meest mooie locaties, exclusieve hotels en natuurlijk de beste feestjes. Zie hier de 2014 aftermovie..

Meer info vind je hier!
04 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hot Rod Classic Freak Race - 1950 Ford Custom
Er zijn twee liefhebbers van klassieke wagens. Of ze restaureren ze weer tot het origineel. Of ze maken er zelf een project van. We gaan vandaag voor optie twee met deze klassieke 1950 Ford Custom..
03 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties