Tanner Foust Takes On The USA Cycling TT Course
Vandaag werden de USA cycling time trials gereden in Chattanooga. Om alvast de baan te verkennen ging fiets pro Tim Johnson samen met drift pro Tanner Foust op pad in zijn nieuwe VW Passat drift wagen..
23 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wheels Fest Motorsports Show Reel
Of het nou tweewielers zijn of zwaar geprepareerde driftmonsters. Auto's en motoren zijn de perfecte ingrediënten voor een middag vol pk geweld. Kijk mee naar een Wheels Fest Show Reel..
21 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari F12 Berlinetta Street Race Crash Dubai
Racen doe je op een circuit en niet op de openbare weg. Maar met een Ferrari F12 Berlinetta onder je kont is de verleiding wel erg groot om toch het gaspedaal wat verder in te trappen dan is toegestaan. En ja, dan gaat het wel eens mis..
20 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Armless Polish Pro Drifter Bartosz
Als pro drifter is het wel zo fijn dat je twee armen hebt om je auto onder controle te houden. In het geval van Bartosz is dat helaas niet het geval. Maar de beste man heeft daar 0,0 last van zo te zien..
19 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2015 Le Mans Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 Le Mans MotoGP..
18 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wörthersee Corrado Crash
Tijdens het ultieme VAG feestje Wörthersee zijn er genoeg gasten die willen laten zien hoe snel hun wagen is. Wellicht is het voor sommige slim om eerst de juiste versnelling te vinden voor ze stoer gaan doen..
14 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wörthersee 2015 Premiere - Audi TT Clubsport Turbo
Elk jaar weer komt Audi met een leuke concept verrassing tijdens het ultieme VAG feestje Wörthersee. Dit jaar komen ze met de 600pk sterke Audi TT Clubsport Turbo. Ik kan maar een ding zeggen. Ik wil hem!..
13 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Sir Stirling Moss & The 300SLR
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Sir Stirling Moss over zijn klassieke Mercedes 300SLR..
12 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Parking Problem Solved in 1927
Parkeerproblemen zijn er al jaren, maar wist je dat ze daar in 1927 al een oplossing voor hadden? Goed verzonnen opa!..
05 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Fiat 1100 Stanguellini
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is de 1948 Fiat 1100 Stanguellini van Fabrizio Lorenzoni aan de beurt..
05 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2015 Jerez Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 MotoGP in Jerez..
04 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1962 Facel Vega Facel II
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is Nederlander Jasper Beukenkamp aan de beurt met zijn klassieke Facel Vega Facel II uit 1962..
28 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck vs Caravan - Who's Wrong?
Als vrachtwagenchauffeur maak je elke dag heel wat mee. Van coureurs tot slakken, ze komen allemaal voorbij. Ook oude mannen met een caravan zijn zo'n ding die je liever niet tegenkomt. En waarom? Daarom!..
25 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Volkswagen Scirocco
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jason Cammisa over zijn klassieke Volkswagen Scirocco..
21 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Strangest 'Things' on the Nürburgring
Denk aan een circuit als de Nürburgring en al snel denk je aan Porsche's, Ferrari's en andere snelle sportwagens. Maar niets is minder waar. Op de Nürburgring kom je echt van alles tegen..
17 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Aston Martin V8
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het de 1977 Aston Martin V8 series 3 van vader en zoon, Jonathan en Paul Kitchen..
14 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Head 2 Head: Porsche 918 Spyder vs McLaren P1
Hybride superauto's zijn de toekomst. Om er drie te noemen: Porsche 918 Spyder, McLaren P1 en de Ferrari LaFerrari. Helaas mocht de laatste niet meedoen aan de test. Maar mocht je ooit de loterij winnen, hierbij een vergelijking tussen de Porsche 918 Spyder en de McLaren P1..
12 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zombie 222 All-Electric '68 Mustang
Een jaren 60 Ford Mustang is best een toffe auto. Maar toch moet je een beetje met de tijd mee. Is dat te combineren? Ja! Zie hier de Zombie 222. Een volledig elektrische '68 Mustang die menig supercar een draai om de oren geeft..
07 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Volvo P1800
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het John Patterson over zijn klassieke Volvo P1800..
07 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Crash Compilation
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
05 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties